خیرین

8 امرداد 1401
رئیس دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر خبر داد؛ کمک بیش از ۴ میلیاردی خیرین در پنج ماه اول امسال
رئیس دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: خیرین حوزه سلامت در پنج‌ماهه اول سال ۴ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان حوزه سلامت استان بوشهر کمک کردند.

28 فروردين 1401
بخش زنان بیمارستان امیرالمؤمنین (ع) شهرستان گناوه باهمت خیر حوزه سلامت بازسازی می‌شود.

27 فروردين 1401
دیدار رییس خانه مشارکت های مردمی سلامت دشتستان از پروژه همراه سرای بیمارستان شهید گنجی برازجان.

27 اسفند 1400
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: پایگاه اورژانس جاده‌ای بندرریگ افتتاح شد
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: پایگاه اورژانس جاده‌ای بندرریگ افتتاح شد.

22 اسفند 1400
در اسفندماه ۱۴۰۰؛ خیرین بیش از ۸۰۰ میلیون تومان به حوزه سلامت استان بوشهر کمک کرده‌اند
رئیس دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: خیرین در اسفندماه ۱۴۰۰ بیش از ۸۰۰ میلیون تومان به حوزه سلامت استان بوشهر کمک کرده‌اند.

20 اسفند 1400
نشست و گفتگوی رییس دبیرخانه امنیت و سلامت غذایی استان و رییس اداره سازمان های مردم نهاد و خیرین سلامت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با صادق بوستانی سرپرست فرمانداری دشتستان.

7 اسفند 1400
تجهیز خانه بهداشت گورک توسط شرکت داروسازی عبیدی
شرکت داروسازی عبیدی در هفتادوپنجمین سال تاسیس خود اقدام به تجهیز ۷۵ خانه بهداشت در کشور نمودند.

18 آبان 1400
جلسه مشترک معاونت بهداشتی و سازمان‌های مردم‌نهاد جهت ایجاد کمپین اطلاع رسانی ایدز تشکیل گردید
جلسه مشترک معاونت بهداشتی و سازمان‌های مردم نهاد در تاریخ ۱۸ آبان ۱۴۰۰ با حضور همکاران محترم بهداشتی و امور خیرین و سازمان های مردم نهاد در دفتر اداره خیرین سلامت و امنیت غذایی برگزار گردید.

17 آبان 1400
یک عدد دستگاه اتو نالایزر به روستای چاه مبارک اهدا شد
یک عدد دستگاه اتو نالایزر به روستای چاه مبارک اهدا شد.

16 آبان 1400
اولین جلسه هم اندیشی نخستین جشنواره مشارکت های اجتمای سلامت برگزار گردید
اولین جلسه هم اندیشی نخستین جشنواره مشارکت های اجتمای سلامت در تاریخ 16 آبان 1400 برگزار گردید.